Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σύνταξη…..Μια καινούρια εμπειρία.





Ο νους δε συνταξιοδοτείτε ποτέ.
Ο νους είναι κάτι σαν αλεξίπτωτο, που δεν αξίζει εφόσον δεν ανοίγει.
Η σύνταξη μπορεί να είναι μια καινούρια εμπειρία, μια καινούρια πρόκληση, ένας καινούριος δρόμος, η ώρα της πραγματοποίησης ενός παλιού ονείρου.
1.               Η υπομονή, η καλοσύνη, η αγάπη, η καλή θέληση, η χαρά, η ευτυχία, η σοφία και η κατανόηση είναι  πράγματα που δεν γερνούν. Καλλιεργήστε τα και εκφράστε τα, έτσι θα μείνετε νέοι στο νου και στο σώμα.
2.             Κάποιοι ερευνητές γιατροί  λένε ότι ο νευρωτικός φόβος που αισθάνονται μερικοί άνθρωποι για τις επιδράσεις του χρόνου, μπορεί να είναι η αιτία του πρόωρου γήρατος.
3.             Η ηλικία δεν είναι το πέρασμα του χρόνου, αλλά το λυκαυγές της σοφίας.
4.             Τα πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής σας μπορεί να είναι η περίοδος από τα 65 μέχρι τα 95.
5.             Δεν μετράμε τα χρόνια ενός ανθρώπου παρά μόνο αν δεν έχουμε τίποτα άλλο να μετρήσουμε. Οι απόψεις και οι πεποιθήσεις σας δεν υπόκεινται σε φθορά.
6.             Είστε τόσο νέοι όσο πιστεύετε. Τόσο δυνατοί όσο πιστεύετε. Τόσο χρήσιμοι όσο πιστεύετε. Είστε τόσο νέοι όσο είναι και οι σκέψεις σας.
7.             Η δίαιτα και η γυμναστική δεν πρόκειται να σας κρατήσουν νέους. Αυτό που σκέφτεται ένας άνθρωπος, αυτό και είναι. Είσαι παιδί της Άπειρης ζωής που δε γνωρίζει τέλος. Η δύναμη του Υποσυνείδητου» Dr. Joseph Murphy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου