Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Συμβουλευθείτε το Υποσυνείδητό σας



Όταν έχετε να πάρετε μια δύσκολη, όπως συνηθίζουμε να λέμε, απόφαση, ή όταν δεν καταφέρνετε να βρείτε λύση στο πρόβλημά σας, αρχίστε αμέσως να το σκέφτεστε εποικοδομητικά.
Αν ανησυχείτε και φοβάστε, στην πραγματικότητα δεν σκέφτεστε. Για να σκεφτόμαστε πραγματικά δεν πρέπει να φοβόμαστε.
Να μια απλή μέθοδος την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε καθοδήγηση σε οποιοδήποτε πρόβλημα:
Ηρεμήστε σωματικά και νοητικά.
Πείτε στο σώμα σας να χαλαρώσει.
Πρέπει να σας υπακούσει.
Δεν έχει θέληση, πρωτοβουλία, ή αίσθηση της ύπαρξής του.  
Το σώμα σας είναι ένας δίσκος βινιλίου όπου εγγράφονται οι ιδέες, οι απόψεις και οι εντυπώσεις σας.
Κινητοποιήστε την προσοχή σας.
Συγκεντρώστε τη σκέψη σας στη λύση του προβλήματος που σας απασχολεί.
Προσπαθήστε να το λύσετε με τη συνειδητή σας σκέψη.
Σκεφτείτε πόση χαρά θα σας έδινε η τέλεια λύση. Αισθανθείτε την ικανοποίηση που θα νιώθατε αν είχατε ήδη βρει τη λύση.
Αφεθείτε σ’ αυτή την ψυχική διάθεση για λίγο, χαλαρωμένοι.
Μετά, κοιμηθείτε.
Όταν ξυπνήσετε και δεν έχετε ακόμα βρει τη λύση, ασχοληθείτε με κάτι άλλο.
Είναι πιθανό, ενώ θα είστε απασχολημένοι με κάτι άλλο, να έρθει η απάντηση στο νου σας όπως αναπηδά η φρυγανιά από τη φρυγανιέρα.

Ο απλούστερος τρόπος να πάρετε συμβουλές από το υποσυνείδητό σας είναι και ο καλύτερος.
Tips
1.               Όταν δίνετε όλη την προσοχή και την αφοσίωσή σα στη λύση ενός δύσκολου προβλήματος, το υποσυνείδητο σας συγκεντρώνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και τις παρουσιάζει στο συνειδητό.
2.             Δεν παίρνετε πάντα την απάντηση την επόμενη μέρα. Συνεχίστε να περνάτε το αίτημα στο υποσυνείδητο σας μέχρι να έρθει η ώρα της αποκάλυψης.
3.             Καθυστερείτε την απάντηση όταν σκέφτεστε ότι θα  αργήσει ή ότι το πρόβλημα που σας απασχολεί είναι πολύ δύσκολο. Το υποσυνείδητο σας δεν έχει πρόβλημα. Απλώς ξέρει την απάντηση.
4.             Πιστέψτε ότι έχετε την απάντηση τώρα. Αισθανθείτε τη χαρά της λύσης  και αυτό που θα νιώθατε αν είχατε το τέλειο αποτέλεσμα. Το υποσυνείδητό σας θα ανταποκριθεί στα συναισθήματά σας.
5.             Κάθε νοερή εικόνα, βασισμένη στην πίστη και την επιμονή, θα γίνει πραγματικότητα με την επενέργεια της θαυματουργής δύναμης του υποσυνείδητου. Εμπιστευτείτε το, πιστέψτε στη δύναμή του και θα συμβούν θαύματα στη ζωή σας.
6.             Αναθέστε το αίτημα σας, για τη λύση ενός προβλήματος, στο υποσυνείδητο σας πριν σας πάρει ο ύπνος, το βράδυ. Εμπιστευτείτε το και η απάντηση θα έρθει. Τα ξέρει όλα και τα βλέπει όλα, φτάνει να μην αμφιβάλλετε και να μην αμφισβητείτε τις δυνατότητές  του.

7.             Η δράση είναι η σκέψη και η αντίδραση είναι η ανταπόκριση του υποσυνείδητού σας. Αν οι σκέψεις σας είναι σοφές, οι πράξεις και οι αποφάσεις σας θα είναι σοφές.      «Η δύναμη του Υποσυνείδητου» Dr. Joseph Murphy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου