Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Προσευχή!!!



Θεραπείες με τη μέθοδο του Νου!!!!
Δεν Υπάρχει Τυχαίο….
Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι κόσμος νόμου και τάξης.
Η προσευχή είναι η διαμόρφωση μιας ιδέας για κάτι που θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε.
Προσευχή= η ειλικρινής επιθυμία της ψυχής. Η επιθυμία μας αυτή είναι η προσευχή μας.
Τεχνική μεταβίβασης από το υποσυνείδητο στο συνειδητό
Η μεταβίβαση αυτή πραγματοποιείται όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση όμοια μ’ εκείνη του ονείρου. Πρέπει να ξέρετε ότι βαθιά μέσα μας υπάρχει η Άπειρη Διάνοια και η Άπειρη Δύναμη.
-Σκεφτείτε λοιπόν ήρεμα , αυτό που θέλετε.
-Δείτε το να καρποφορεί πλήρως απ’ αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή.
Κάντε όπως το κοριτσάκι που είχε έναν πολύ άσχημο βήχα και πονόλαιμο. Επαναλάμβανε σταθερά και αδιάκοπα: « Περνάει τώρα, περνάει τώρα». Πέρασε σε μια ώρα περίπου
Το σχεδιάγραμμά σας
Όλα όσα βιώνεται και όλα όσα σας συμβαίνουν στη ζωή σας εξαρτώνται από τα νοητικά «οικοδομικά υλικά» που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του νοερού σπιτιού σας.
Αν το σχέδιό σας είναι γεμάτο νοερά σχήματα φόβου, ανησυχίας, άγχους, ένδειας και αν είσαστε αποκαρδιωμένοι, γεμάτοι αμφιβολίες ή κυνικοί, τότε το νοερό υλικό που υφαίνετε μέσα σας, θα εκδηλωθεί με τη μορφή περισσότερου μόχθου, περισσότερης ανησυχίας και περιορισμού όλων των δυνατοτήτων σας.
Μπορείτε λοιπόν με τη δική σας δύναμη να «οικοδομήσετε» ακτινοβόλα υγεία, επιτυχία και ευτυχία με τις Σκέψεις που κάνετε, τις ιδέες, τις αντιλήψεις που δέχεστε και τις σκηνές που παίζετε στο νου σας.
Φτιάξτε το δικό σας καινούργιο σχέδιο, αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε. Κάντε αυτή την αλλαγή Σιωπηλά. Νιώθοντας σαν πραγματικότητα τη γαλήνη, την αρμονία, τη χαρά και την καλή θέληση της παρούσας στιγμής.
Ο τρόπος για να γίνει η σκέψη πραγματικότητα
1ον.
Ζητάτε, λέει ο Χριστός και θα σας δοθεί.
Πρέπει όμως να ζητήσετε με Πίστη. Ο νους μας μεταφέρετε από τη σκέψη στο αντικείμενο.
2ον
Φτιάξτε μια εικόνα αυτού που επιθυμείτε.
Αν δεν υπάρξει πρώτα μια εικόνα μέσα μας, ο νους δεν μπορεί να κινηθεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα προς το οποίο θα μπορούσε να πάει.

Η προσευχή μας, η οποία είναι η νοερή μας πράξη, πρέπει να γίνει δεκτή σαν εικόνα στο μυαλό μας πριν η δύναμη από το υποσυνείδητο μας αρχίσει να την επεξεργάζεται και να την κάνει πραγματικότητα.
3ον
Αυτή η διαδικασία πρέπει να συνοδεύεται από ένα αίσθημα χαράς και ηρεμίας, που θα πηγάζει από την πρόβλεψη της σίγουρης πραγματοποίησης της επιθυμίας μας.
Ο ευκολότερος τρόπος για να δώσουμε μορφή σε μια ιδέα είναι να τη δούμε με τα μάτια της φαντασίας μας τόσο ξεκάθαρα σα να έχει ήδη πραγματοποιηθεί.
Κατάσταση εγρήγορσης.
Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση εγρήγορσης, που προηγείται του ύπνου η προσπάθειά μας να φτιάξουμε νοερές εικόνες αυτού που επιθυμούμε γίνεται μικρότερη.
Χαλαρώστε λοιπόν και αρχίστε να επαναλαμβάνεται σα νανούρισμα μια σύντομη περιεκτική φράση αυτού που επιθυμείται. Π.χ «Είμαι υγιής και δυνατός. Η αρμονία και η ψυχική γαλήνη βασιλεύουν μέσα μου.»
Επαναλαμβάνετε αυτά τα λόγια αργά , σιωπηλά και με αγάπη για 5 λεπτά κάθε πρωί και βράδυ.  Κάθε φορά που επαναλαμβάνετε αυτή τη φράση η συναισθηματική τους αξία γίνεται μεγαλύτερη.
Με αυτό τον τρόπο παρακινείται το υποσυνείδητο να δεχτεί  την ιδέα και έτσι θεραπεύεστε.

«Η Δύναμη του Υποσυνείδητου»  Dr. Joseph Murphy  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου